Fiskmassage | Räkneexempel
fiskmassage, fiskmassage sverige, garra rufa, doktorsfisk, fiskspa, fiskspa sverige, fiskmassage ullared, fiskmassage gekås, fiskspa gekås, fiskspa ullared, fotvård, hudvård, fiskspa leverantör, fiskmassage leverantör
15491
page,page-id-15491,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Räkneexempel

SONY DSC

Lönsamhet FiskMassage

För att visa prov på hur lönsamt det är att investera i ett paket av oss ska vi nu redovisa några räkneexempel. Vi har valt att visa två varianter. Den ena påvisar att sälja på volym och den andra på lyx. Om man säljer på volym sänker man priset men får samtidigt in mer kunder. Kör man på lyx så kan man ha dyrare, men färre behandlingar som man lyxar till lite. Med kanske någon drink eller något tilltugg, för att få kunden att känna sig speciell.

 

Exempel på Variant 1 (Volym)

Om du köper ett Lilla Fisk paket idag så betalar du 23 900 kr. Vi tar ett exempel där vi sätter ett lågt pris på en behandling. I detta fall 250 kr för 20-30 minuter. Om man räknar på att man har ett snitt på 4 behandlingar/dag och har öppet 7 dagar i veckan så har du nått en nollpunkt inom 4 veckor. Efter 4 veckor kommer alltså alla pengar rakt in i din verksamhet, för endast några timmars arbete och någon hundring i underhållskostnad i veckan. En inkomst med ett snitt på 22 400 kr per behandlingsmånad.

 

Exempel på Variant 2 (Lyx)

Om du köper ett Lilla Fisk paket idag så betalar du 23 900 kr. I denna kalkyl så kör vi på den lite mer ”lyxiga” varianten. Då höjer man priset men sänker volymen på antalet kunder. En ”lyx behandling” kan man ta allt från 300 till 600 kr på en behandling i 20-40 min. Vi utgår från 500 kr i detta exempel. Snittet, kunder per dag minskar då lite, exempelvis 2 kunder/dag. Har man öppet 7 dagar i veckan har du dock även här nått en nollpunkt inom 4 veckor. Efter dessa 4 veckor kommer pengarna även här in i din verksamhet. Tänk på att du har små personalkostnader! Fiskarna utför ju jobbet. Även i detta räkneexempel inkasserar ditt företag 22 400 kr i månaden.

 

Självklart varierar antalet kunder per dag och säsong. För att inte låta för optimistiska har vi därför gjort en väldigt försiktig kalkyl. Med fler kunder kommer dessa siffror att stiga, rejält. Fråga oss efter vår räknesnurra! Räkna med att detta är en ny grej som är väldigt het just nu och lockar mycket intresse och nya kunder till din verksamhet. Kunder som kanske spenderar pengar även på andra saker.

Att kunna få tillbaka investerade pengar på så kort tid är väl ett tillräckligt bra skäl till att just DU ska ha FiskMassage på ditt spa?

Med detta sagt, hoppas vi att Du är övertygad om att detta är en lönsam investering.