Fiskmassage | Om oss
FiskMassage, fiskmassage, fiskmassage på gekås, fiskmassage ullared, fiskmassage sverige, fiskspa, fotvård, garra rufa, doktorsfisk
15479
page,page-id-15479,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Om oss

Om oss

Grundarna av företaget är två vänner vid namn Viktor Grell och Filip Melander som grundade företaget redan 2010 efter en idé Viktor fick när han själv testade på och såg intresset för behandlingen i Thailand. Efter detta har Filip hunnit med att flytta till Berlin och med detta bestämt sig för att inte längre vara kvar i företaget. Idag driver alltså Viktor det själv med hjälp av deltidsanställda säljare på kontrakt.

 

Från början bedrevs försäljning till spa/hudvårder/salonger runtom i Sverige vid sidan av gymnasiestudier under skolterminerna, medans företaget på sommaren stod utanför GeKås Ullared och själva erbjöd behandlingen till varuhusets kunder. Ett koncept som visat sig vara otroligt lyckat och roligt kan man nu säga efter 3 somrar på Ullared (2012, 2013 & 2015).

 

Sedan hösten 2015 finns även 2 deltidsanställda säljare, Tobias Göransson & Emil Palmgren.
5 år in i branschen har vi fått tillräckligt med skinn på näsan i både entreprenörskap och friskvårds-marknaden för att göra det här på ett hel-seriöst sätt och är övertygade om att vi kan hjälpa dig att göra bättre affärer med våra produkter!

 

Vi är företagsamma, ambitiösa och seriösa entreprenörer som brinner för det vi gör och som lever med tron på att vi har en bra banbrytande produkt som är kvalitativ och kommer locka intresse till din verksamhet. Två för oss honnörsord att arbeta efter när det kommer till FiskMassage och att hjälpa våra kunder till bra affärer. Vi hoppas kunna hjälpa just Dig att med våra produkter locka mer kunder till din verksamhet! Vi ser fram mot ett samarbete med Dig!